Prijzen en reportage mogelijkheden

fotosessie

Fotosessie basic  |  €95,-    ( van 1 t/m 5 personen )

Reportage van ongeveer een 1 uur. Je foto's in een online foto-album (voor nabestellen) en 10 vakprints van 10x10cm en/of 9x13cm in een mini-album om mee te nemen. Bij deze reportage kunt je kiezen of je de foto's in zwart/wit, sepia of kleur wilt.

ster

Fotosessie plus  |  €140,-   ( van 1 t/m 5 personen )

Reportage van ongeveer 1,5 uur. Je foto's in een online foto-album (voor nabestellen) en 20 vakprints van 10x10cm en/of 9x13cm in een mini album om mee te nemen. Bij deze reportage kun je kiezen of je de foto's in kleur en sepia of kleur en zwart/wit wilt.

fotosessie

Fotosessie basic  |  €130,-   ( vanaf 6 personen )

Familie/Groeps-Reportage, van ongeveer 1 uur. Je foto's in een online foto-album (voor nabestellen) en 10 vakprints van 10x10cm en/of 9x13cm in een mini album om mee te nemen. Bij deze reportage kun je kiezen of je de foto's in kleur en sepia of kleur en zwart/wit wilt.

ster

Fotosessie plus  |  €155-   ( vanaf 6 personen )

Familie/Groeps-Reportage, van ruim 1,5 uur. Je foto's in een online foto-album ( voor nabestellen) en 20 vakprints van 10x10cm en/of 9x13cm in een mini album om mee te nemen. Bij deze reportage kun je kiezen of je de foto's in kleur en sepia of kleur en zwart/wit wilt.

baby

Combi Shoot. Zwanger-Baby reportage  |  €145,-  

U komt 2x naar de studio 1x voor de zwangerschap vast te leggen en 1x met uw baby'tje. U krijgt een mini album met daarin 20 foto's. U kunt zelf het aantal zwanger-baby foto's kiezen. Bijv. 5 (of 10) foto's van de zwangerschap en 15 (of 10) fotos van het kindje met ouders, als het totaal aantal foto's maar 20 is.

baby

Bolle Buik Groei Shoot  |  €195  

Deze shoot gaat over het vastleggen van de groei van jou zwangere buik.

Je komt elke maand naar de fotostudio om je buik te laten fotograferen, dus in totaal 9x  1 foto 

Elke maand krijg je deze foto digitaal toegestuurd.

Ben je 9 maal geweest dan maak ik van de negen buikfoto's 1 compilatie waarop je de groei echt kunt vergelijken!

 

vriendinnen

Vriendinnen-Shoot / Feestje  |  €25,- p.p.   ( minimaal 6 personen max 10 personen )

Vriendinnen-shoot feestje. We zijn ongeveer 2 uur bezig. Er worden zowel afzonderlijke foto's als groepsfoto's gemaakt. De foto's komen in een online album zodat iedereen ze ook thuis kan bekijken ! De jarige krijgt of de 20 vakprints in een mini album of anders zoals afgesproken. Natuurlijk krijgen jullie ook wat te drinken na of tijdens al dat harde werken!

bedrijf

Bedrijfsfotografie  |    

Offerte wordt op maat gemaakt op aanvraag.