Prijzen en reportage mogelijkheden

basic

Fotosessie basic  |  €125,-    ( van 1 t/m 5 personen )

Reportage van ongeveer een 1 uur. Je foto's in een online foto-album (voor nabestellen) en 10 vakprints van 10x10cm en/of 9x13cm in een mini-album om mee te nemen. Bij deze reportage kunt je kiezen of je de foto's in zwart/wit, sepia of kleur wilt. Wil je de digitale bestanden er ook graag bij , kijk dan voor de mogelijkheden hiernaast in het donkere vak. 

 

plus

Fotosessie plus  |  €155,-   ( van 1 t/m 5 personen )

Reportage van ongeveer 1,5 uur. Je foto's in een online foto-album (voor nabestellen) en 20 vakprints van 10x10cm en/of 9x13cm in een mini album om mee te nemen. Bij deze reportage kun je kiezen of je de foto's in kleur en sepia of kleur en zwart/wit wilt. Wil je de digitale bestanden er ook graag bij , kijk dan voor de mogelijkheden hiernaast in het donkere vak. 

basic

Fotosessie basic  |  €145,-   ( vanaf 6 personen )

Familie/Groeps-Reportage, van ongeveer 1 uur. Je foto's in een online foto-album (voor nabestellen) en 10 vakprints van 10x10cm en/of 9x13cm in een mini album om mee te nemen. Bij deze reportage kun je kiezen of je de foto's in kleur en sepia of kleur en zwart/wit wilt. Wil je de digitale bestanden er ook graag bij , kijk dan voor de mogelijkheden hiernaast in het donkere vak. 

plus

Fotosessie plus  |  €175-   ( vanaf 6 personen )

Familie/Groeps-Reportage, van ruim 1,5 uur. Je foto's in een online foto-album ( voor nabestellen) en 20 vakprints van 10x10cm en/of 9x13cm in een mini album om mee te nemen. Bij deze reportage kun je kiezen of je de foto's in kleur en sepia of kleur en zwart/wit wilt. Wil je de digitale bestanden er ook graag bij , kijk dan voor de mogelijkheden hiernaast in het donkere vak. 

combi-shoot

Combi Shoot. Zwanger-Baby reportage  |  €185,-  

U komt 2x naar de studio 1x voor de zwangerschap vast te leggen en 1x met uw baby'tje. U krijgt een mini album met daarin 20 foto's. U kunt zelf het aantal zwanger-baby foto's kiezen. Bijv. 5 (of 10) foto's van de zwangerschap en 15 (of 10) fotos van het kindje met ouders, als het totaal aantal foto's maar 20 is. Wil je de digitale bestanden er ook graag bij , kijk dan voor de mogelijkheden hiernaast in het donkere vak. 

zwanger-shoot

Bolle Buik Groei Shoot  |  €395  

Deze shoot gaat over het vastleggen van de groei van jou zwangere buik en het uiteindelijke resultaat jullie kindje !

Je komt elke maand naar de fotostudio om je buik te laten fotograferen, dus in totaal 9x 1 foto 

We beginnen in maand 2 de laatste keer is dan met de baby.

Elke keer krijg je deze foto digitaal toegestuurd.

Ben je 9 maal geweest dan maak ik van de negen foto's, 1 compilatie waarop je de groei van je buik kunt zien en de baby op 1 afbeelding.

Deze laatste foto kun je dan eventueel nabestellen in elke maat die je wilt.

Gaaf toch !

 

vriendinnen

Vriendinnen-Shoot / Feestje  |  €35,- p.p.   ( minimaal 6 personen max 10 personen )

Vriendinnen-shoot feestje. We zijn ongeveer 2 uur bezig. Er worden zowel afzonderlijke foto's als groepsfoto's gemaakt. De foto's komen in een online album zodat iedereen ze ook thuis kan bekijken ! Iedereen krijgt 1 groepsfoto en 2 individuele foto's in de maat 13-18 cm of 15x15 cm. Natuurlijk krijgen jullie ook wat te drinken na of tijdens al dat harde werken! Wil je de digitale bestanden er ook graag bij , kijk dan voor de mogelijkheden hiernaast in het donkere vak. 

minimaal 5 personen , maximaal 10 personen.

bedrijf

Bedrijfsfotografie  |    

Offerte wordt op maat gemaakt op aanvraag.